U bevindt zich hier:  Home  /  Nieuws

Nieuws

Team Nij BarrahŻs uitgebreid met nieuwe arts

2 sep 2012 22:00 uur

Per 3 september 2012 is bij ons gestart drs. Jum Hondelink, een ervaren fertiliteitsarts. Wij zijn heel erg blij met haar komst en verwachten hiermee niet alleen meer patiënten aan te kunnen, maar ook extra zorg en aandacht te kunnen bieden aan onze patiënten.

Zorgverzekeraars niet bereid vergoeding te betalen bij 'zelfverwijzing'

19 jul 2012 09:35 uur

Recent vernamen we dat de zorgverzekeraars niet bereid zijn de vergoeding te betalen bij “zelfverwijzing” (dat is: zonder tussenkomst van uw huisarts ons te consulteren). We raden u daarom dringend aan, vóórdat u naar ons komt, om een verwijsbrief bij uw huisarts te vragen. Overhandig dan bij uw eerste bezoek die verwijsbrief aan ons.

Tweeling wordt twee

16 jul 2012 22:00 uur

Gelezen in de Volkskrant bij de advertenties:

Deze zomer vieren twee van onze kleinkinderen hun tweede verjaardag. Ze konden worden geboren dankzij een donor. Hij zorgde ervoor dat onze dochter een gelukkige moeder werd. Wij weten niet wie hij is, maar hij moet een goed mens zijn! We willen hem en andere donoren bedanken voor wat zij belangenloos doen.

Twee dankbare grootouders

CVZ: alternatieve besparing IVF goed mogelijk

13 jun 2012 22:00 uur

Een alternatief voorstel om op de collectieve uitgaven aan IVF en andere vruchtbaarheidsbehandelingen te besparen, verdient vanuit het oogpunt van kwaliteit en doelmatigheid de voorkeur. In het door gynaecologen (NVOG) en patiënten (Freya) samengestelde alternatief is onder meer sprake van de introductie van een leeftijdsgrens van 43 jaar, een ‘afwachtend beleid’ bij vrouwen met een goede prognose en een doelmatiger medicijngebruik. Het oorspronkelijke voorstel uit het regeerakkoord beoogde de vergoeding van het aantal IVF-pogingen te beperken van van drie naar één. Dit schrijft het CVZ in de ‘uitvoeringstoets alternatieven IVF-pakketmaatregel’ aan minister Schippers van VWS.

Lees meer Ľ

Nederlandse gynaecologenvereniging biedt patiŽntvriendelijker alternatief voor platte IVF-bezuiniging uit regeerakkoord

16 mei 2012 22:00 uur

In het regeerakkoord is opgenomen dat de collectieve vergoeding van in-vitrofertilisatie behandelingen (IVF) per 1 januari 2013 wordt beperkt tot de eerste behandeling. Momenteel worden drie IVF-behandelingen vergoed. De Nederlandse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) is tegen deze keuze.

Lees meer Ľ

Gynaecologen: IVF zelf betalen na 41ste jaar

13 mei 2012 22:00 uur

Vrouwen van boven de 41 jaar met vruchtbaarheidsproblemen moeten voortaan zelf een IVF-behandeling betalen. De leeftijdsbeperking is een van de ingrijpendste maatregelen (in een heel pakket voorstellen) die de Nederlandse Vereniging van Gynaecologen (NVOG) vanochtend bekendmaakte.
De vereniging biedt een alternatief voor de bezuiniging van 30 miljoen euro op IVF (in-vitrofertilisatie) die het demissionaire kabinet had afgesproken.

Lees meer Ľ

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden Ľ