U bevindt zich hier:  Home  /  Onze kliniek  /  Gang van zaken

Gang van zaken

In onze kliniek kunt u terecht voor onderzoek naar de oorzaak van het uitblijven van de zwangerschap (diagnostiek). Aangezien wij geen ziekenhuis zijn, kan het voorkomen dat indien nodig, een klein deel van uw onderzoek in een ziekenhuis moet plaatsvinden. Vanzelfsprekend zal dit altijd in overleg met u gebeuren. 
Voorbeelden van dergelijk onderzoek zijn bijvoorbeeld het maken van een baarmoederfoto (het zogenaamde hysterosalpingogram of in het kort HSG) en een diagnostische laparoscopie.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen: ovulatie inductie, cyclusbewaking en IUI. Tevens kunt u bij ons terecht voor hormonale stimulatie en eicelpunctie bij IVF en ICSI.
De bevruchting en embryo-terugplaatsing zullen elders plaatsvinden. Dit zal gebeuren in één van de erkende IVF-klinieken waarmee wij samenwerken . Dit heet "transport IVF", een beproefde (al 25 jaar bekend) en succesvolle wijze van behandeling. De begeleiding, na terugplaatsing, vindt weer in onze kliniek plaats.

Indien u bij ons onder behandeling zou willen komen, kunt u het aanmeldformulier digitaal invullen. Wij zullen na ontvangst van het aanmeldformulier contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor uw intakegesprek. Ook vragen wij uw aandacht voor de vragenlijsten (anamnese).
Vult u a.u.b. het vragenformulier in dat van toepassing is op uw situatie. 

Indien u al elders onder behandeling bent geweest, ontvangen wij graag kopieën van uitslagen van deze onderzoeken en behandelingen. Op deze manier zijn wij optimaal geïnformeerd over uw ziektegeschiedenis. U kunt deze informatie (aanmeldformulier + vragenlijsten + eventuele kopieën van uitslagen van uw vorige behandelaar) vóór het intakegesprek per post naar ons opsturen. Scannen en per mail doorzenden kan natuurlijk ook. Zo kunnen wij deze gegevens voorafgaande aan uw eerste bezoek bestuderen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »