U bevindt zich hier:  Home  /  PatiŽnteninf...  /  PatiŽnten-tevredenheid

PatiŽnten-tevredenheidsonderzoek

Nij Barrahûs hecht veel waarde aan het oordeel van haar patiënten. Daarom voeren wij periodiek patiënten- enquêtes uit. Gekozen werd voor de gevalideerde vragenlijst “patiënt centered questionaire infertility” (PCQ-i). Deze is speciaal voor de fertiliteitszorg ontwikkeld door het Universitair Medisch Centrum Nijmegen (het St. Radboud) 

Wat is ďpatiŽnt centerednessĒ

PatiŽnt centeredness betekent dat de patiŽnt centraal staat. PatiŽntgerichte zorg houdt rekening met individuele behoeften en voorkeuren van de patiŽnt, om zodoende te komen tot de meest optimale zorg. Het betekent niet dat de te verlenen zorg bestaat uit wat patiŽnten willen dat er gaat gebeuren; het is wel een (misschien wel tijdrovende, maar naar onze overtuiging de beste) wijze van op gelijkwaardig niveau communiceren over keuzes bij de te voeren diagnostiek en behandeling. Het gezamenlijke doel is het bereiken van de hoogste kwaliteit van zorg.

EnquÍte

Regelmatig worden in onze wachtkamer de enquêtes neergelegd. De ingevulde enquêtes kunnen anoniem ingeleverd worden in een speciaal daarvoor geplaatste afgesloten box.
De uitkomsten van de enquêtes worden na analyse gepubliceeerd op deze website en besproken binnen het team van Nij Barrahûs.
Eventuele verbeterpunten die naar voren komen worden zo snel mogelijk geimplementeerd.

EnquÍte-uitslag 2015

Hieronder het resultaat van de PCQ infertility enquête 2015.
Onze cliënten beoordeelden ons met een een 8.9 !

 

Klik hier voor een grotere versie van de enquÍte uitslag

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden Ľ