U bevindt zich hier:  Home  /  PatiŽnteninf...  /  OFO  /  Anamnese

Anamnese (ziektegeschiedenis)

De gynaecoloog zal u en uw partner vragen stellen over uw algemene gezondheid, eventueel medicijngebruik en bijzondere aandoeningen of ziekten in uw families, waaronder eventuele vruchtbaarheidproblemen. Ook is van belang hoe uw cyclus verloopt en of u ooit gynaecologische problemen, seksueel overdraagbare aandoeningen of buikoperaties heeft gehad. Zijn er eerdere zwangerschappen en bevallingen geweest en hoe zijn die verlopen? Ook is van belang hoe lang u al probeert zwanger te raken.
Als er problemen bij het vrijen bestaan, kunt u dit met de gynaecoloog bespreken.
De man krijgt vragen over eventuele liesoperaties, het indalen van de zaadballen (testikels) en of er ooit een bijbalontsteking of seksueel overdraagbare aandoening is geweest.

Anamneseformulieren

Op Nij Barrahûs vragen wij u, voor de intake, gebruik te maken van de anamneseformulieren en deze ingevuld naar ons te sturen. Bij het eerste bezoek (intake) zijn deze gegevens bestudeerd en kunnen deze formulieren met u worden besproken.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden Ľ