U bevindt zich hier:  Home  /  Onze kliniek  /  Het team

Het team

Drs. Judith Kolk, Kwaliteitsmanager

Judith Kolk studeerde na de opleiding Maatschappelijk Werk aan de Sociale Academie in Kampen, Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie heeft zij als onderzoeker en beleidsmedewerker gewerkt aan de Universiteit van Utrecht, de Vrije Universiteit Amsterdam en een GGZ organisatie in Amsterdam.

Lees meer over Judith Kolk

Mendy Hulshoff, verpleegkundig specialist i.o.

Mendy Hulshoff is sinds januari 2017 werkzaam in Nij Barrahûs. Zij heeft na het afronden van de opleiding HBO-Verpleegkunde, 10 jaar gewerkt op verpleegafdeling gynaecologie en orthopedie in Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.

Lees meer over Mendy Hulshoff

Djoeke de Jager, fertiliteitsassistente

Djoeke is opgeleid tot kraamverzorgende en heeft deze functie gedurende 7 jaar uitgevoerd.
Hierna heeft zij gewerkt in een drogisterij, waarvoor zij het diploma voor assistent drogist heeft behaald. Na 4,5 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging: In januari 2015 is Djoeke begonnen met de opleiding tot doktersassistente aan de Friese Poort. Deze heeft zij afgerond in januari 2017.

Lees meer over Djoeke de Jager

In liefdevolle herinnering

Lucienne Gjaltema
Zij vervulde gedurende 12 jaar haar taak als analiste en fertiliteitsassistente met veel toewijding bij het Behandelcentrum voor ongewilde kinderloosheid “Barrahûs”. Het team wil, uit respect voor alles wat Lucienne heeft gedaan voor de oprichting van “Nij Barrahûs”, haar in dit lijstje noemen.

pagina 2 van 2

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »