U bevindt zich hier:  Home  /  Onze kliniek  /  Het team

Het team

Team Nij Barrahûs 2017

dr. Rob Bernardus, gynaecoloog en medisch hoofd a.i.

Zijn geneeskundige opleiding deed hij aan de Universiteit van Amsterdam, zijn opleiding tot gynaecoloog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Tijdens deze laatste opleiding werkte hij 1 jaar in de eerste IVF kliniek in Amerika (het Jones Institute for Reproductive Medicine, Norfolk, Virginia). Rob Bernardus is één van de pioniers op het gebied van de IVF -behandeling in Nederland. Hij promoveerde in 1993 op onderzoek naar de combinaties van hormonen bij de IVF behandeling.

Lees meer over dr. R.E. Bernardus

Annelies Blik, fertiliteitsassistente/klinisch chemisch analiste

Annelies heeft haar opleiding voor HBO-A klinisch chemisch analiste gevolgd aan het van ’t Hoff-instituut te Rotterdam. Hierna heeft zij gedurende 7 jaar als biochemisch analiste gewerkt aan de Erasmus Faculteit te Rotterdam. Van het wetenschappelijk onderzoek heeft zij daarna een overstap gemaakt naar de medische kant en wel als fertiliteitsanaliste bij de Stichting Medische Voortplanting te Voorburg. 

Lees meer over Annelies

Monique Brands, fertiliteitsassistente/analiste

Monique volgde haar opleiding tot analist aan het KMLO (laboratorium onderwijs). Zij werkte 6 jaar op het Laboratorium gezondheidsdienst en was gedurende 9 jaar analiste en fertiliteitsassistente bij het Behandelcentrum voor ongewilde kinderloosheid “Barrahûs”.

Lees meer over Monique »

drs. Jum Hondelink, fertiliteitsarts

Jum Hondelink studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Daarna was ze gedurende een jaar werkzaam op de afdeling verloskunde van het Bethesda ziekenhuis te Hoogeveen. Sinds 1997 is Jum Hondelink fertiliteitsarts. Van 1997 tot 2007 werkte zij op de fertiliteitsafdeling van Isala in Zwolle. Daarna versterkte zij het team van gynaecologen (2007-2012) in ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.

Lees meer over drs. Jum Hondelink

drs. Ine Kimmel, fertiliteitsarts

Ine is begonnen als medisch analiste op het laboratorium van de afdeling gynaecologie en verloskunde van het Academisch Ziekenhuis te Utrecht. Omdat zij behoefte had aan verdieping is Ine geneeskunde gaan studeren in Utrecht. Na haar afstuderen in 1989, is zij weer teruggegaan naar het Academisch ziekenhuis in Utrecht om daar op de polikliniek voor fertiliteit te gaan werken.

Lees meer over drs. Ine Kimmel

drs. Harold Mous, Gynaecoloog en Medisch Hoofd

Harold Mous is sinds 2002 gynaecoloog. De opleiding tot arts deed hij in Rotterdam, aan de Erasmus universiteit. Gedurende de opleiding is er een onderzoek voltooid naar lepra en daarvoor was Harold een half jaar in Zimbabwe.

Na voltooiing van de opleiding tot arts, werkte hij een lange tijd in het toenmalige Zuiderziekenhuis in Rotterdam. In die periode was er een grote vraag naar fertiliteitsbehandelingen in samenwerking met Erasmus MC en het universitaire ziekenhuis in Gent. Daar deed Harold Mous veel ervaring op in IVF en ICSI behandelingen.

Lees meer over drs. Harold Mous

Marja Nienhuis, fertiliteitsassistente

Marja volgde haar opleidingen aan het MEAO en MBO voor doktersassistente.
Gedurende 9 jaar werkte zij als doktersassistente bij de medische opvang voor asielzoekers (MOA). Ook werkte zij 3 jaar als doktersassistente in het MCL. Bijna 4 jaar heeft zij met veel plezier als fertiliteitsassistente gewerkt bij het Behandelcentrum voor ongewilde kinderloosheid “Barrahûs”.

Lees meer over Marja »

dr. Jan P.W. Vermeiden, bioloog/embryoloog

Na zijn afstuderen aan de Vrije universiteit als bioloog, deed Jan Vermeiden onderzoek bij prof. dr. Zeilmaker in Rotterdam, dat tot een promotie leidde in 1974. Hij doceerde daarna embryologie aan de Vrije Universiteit. In 1984 was hij initiator van de IVF kliniek aan het VUMC. Tussen 1984 en 2002 leidde hij het IVF laboratorium.

Lees meer over Dr. J.P.W. Vermeiden »

Regina de Vries, fertiliteitsassistente/verpleegkundige

Regina is opgeleid tot A- verpleegkundige (CSOV) en heeft gedurende 11 jaar als verpleegkundige gewerkt in het MCL. Bijna 4 jaar werkte zij als fertiliteitsassistente bij het Behandelcentrum voor ongewilde kinderloosheid “Barrahûs”.

Lees meer over Regina »

Marian de Vries, fertiliteitsassistente en klinisch chemisch analiste

Marian werd opgeleid als HBO-A Klinisch Chemisch Analiste. Gedurende 10 jaar vervulde zij die functie op een klinisch chemisch laboratorium van het Catharina ziekenhuis en Nij Smellinghe. Zij was 9 jaar lang fertiliteitsassistente en analiste bij het Behandelcentrum voor ongewilde kinderloosheid “Barrahûs”.

Lees meer over Marian »
pagina 1 van 2

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »