U bevindt zich hier:  Home  /  Nieuws

Nieuws

Pas op voor kat in de zak bij keuze zorgverzekeraar

5 dec 2014

Komende maand ontvangen we de nieuwe zorgpolis van onze zorgverzekeraar. Mensen die niet tevreden zijn over hun polis of verzekeraar hebben de mogelijkheid om over te stappen. Ongeveer een miljoen mensen zal waarschijnlijk van zorgverzekeraar wisselen. De vraag is echter of we voldoende geïnformeerd zijn om een goede beslissing te nemen om al dan niet over te stappen. Weten we wel wat we krijgen voor onze zorgverzekering?

Lees meer »

Zorgverzekeraars berispen dissident

4 dec 2014

Grote zorgverzekeraars zetten dissidente leden onder druk om zich te conformeren aan de uitgestippelde lijn van de brancheorganisatie. De kleine verzekeraar DSW uit Schiedam mag bijvoorbeeld niet in het openbaar pleiten tegen de afschaffing van de vrije artsenkeuze of lagere buffers, waardoor de premies omlaag kunnen.

Lees meer »

Kerstvakantie 2014

17 nov 2014 10:20 uur

In verband met de feestdagen zal onze kliniek gesloten zijn van:

zaterdag 20 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015

Voor spoedgevallen blijven wij vanzelfsprekend telefonisch bereikbaar op ons spoednummer 06-17436916.

Onze vakantie én die van de IVF-klinieken kunnen consequenties hebben voor uw behandeling in december.
Wilt u ons bijstaan in de planning van uw behandeling? Bespreekt u dit alstublieft tijdig met uw arts, zodat wij daar gezamenlijk goed over kunnen besluiten.

Mailstoring

3 okt 2014

I.v.m. een storing in onze binnenkomende mail, zijn wij sinds woensdagavond 1 oktober tot en met vrijdagochtend 3 oktober slecht bereikbaar geweest per mail.

Heeft u ons in die periode gemaild en geen antwoord ontvangen, zou u uw bericht dan opnieuw willen versturen of telefonisch contact met ons kunnen opnemen?

Onze excuses voor het ongemak!

Behandelresultaten 2013

3 sep 2014

Bent u benieuwd naar onze behandelresultaten?
De resultaten van 2013 staan nu op de website!

Naar de behandelresultaten >>

Nieuwe teamleden Nij Barrahūs

11 jul 2014

Wij zijn als directie en medewerkers van Nij Barrahûs blij dat vanaf 4 augustus ons team wordt versterkt met twee nieuwe collega's:

Fertiliteitsarts drs. Ine Kimmel.
Wij hebben in Ine de gewenste versterking gevonden om ons artsenteam (dr. Rob Bernardus en drs. Jum Hondelink) verder compleet te maken. 
Ine is zeer ervaren en betrokken bij al haar patiënten, hetgeen volledig aansluit bij de visie en werkwijze van Nij Barrahûs.
Ine zal op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in Nij Barrahûs aanwezig zijn.

Tevens zal Annelies Blik onze gelederen komen versterken, zij zal als fertiliteitsassistente/analiste in Nij Barrahûs werkzaam zijn op de maandag en woensdag.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »