U bevindt zich hier:  Home  /  Nieuws  /  Update m.b.t. de onderhandelingen met zorgverze...

Update m.b.t. de onderhandelingen met zorgverzekeraars

Momenteel zijn wij in onderhandeling met twee zorgverzekeraars over een mogelijk contract voor 2018. Wat de uitkomst van deze onderhandeling gaat worden, is voor ons nu nog onduidelijk. Wij zullen u via onze website en Facebookpagina informeren over de vorderingen in deze onderhandeling. Wij weten uit ervaring dat dit proces nog enkele weken kan duren.

Wilt u meer informatie over wat te doen inzake uw zorgverzekering, dan kunt u een van onze informatiebijeenkomsten bezoeken.
De eerstvolgende vindt plaats op 28 november in Gouda en vangt aan om 19.00u. Bij voldoende animo zijn wij voornemens een extra informatieavond te organiseren in Elsendorp en in Wolvega, voorlopige datum hiervoor is 12 december a.s.
Voor zowel de informatieavond in Gouda, Elsendorp als de informatieavond in Wolvega willen we u vragen uzelf aan te melden via verzekeringsvraag@nijgeertgen.nl. Ook voor vragen over uw zorgverzekering kunt u een e-mail sturen aan voorgenoemd e-mailadres.

We houden u op de hoogte!
Team Nij Barrahus

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »