U bevindt zich hier:  Home  /  Nieuws  /  Nij Barrahûs 'Herfst' Symposium 22 november 2017

Nij Barrahûs 'Herfst' Symposium 22 november 2017

De psychologische impact van verminderde vruchtbaarheid en de behandeling daarvan is in de afgelopen decennia uitgebreid bestudeerd. Alle onderzoeken laten een hoog niveau van stress en angst bij patiënten zien. Een overzichtsstudie naar de emotionele effecten van IVF bij vrouwelijke patiënten laat zien dat er vier stressoren zijn: het vooruitzicht van de behandeling zelf, de onvoorspelbare uitkomst, het krijgen van de eerste resultaten en het stoppen met behandelingen. Ook mannelijke patiënten kunnen stress ondervinden en hebben soms problemen met eigenwaarde.

De vraag is dus hoe wij patiënten hier zo goed mogelijk bij kunnen begeleiden, voorafgaand aan, tijdens en na vruchtbaarheidsbehandelingen. Nij Science nodigt voor u verschillende nationale en internationale experts uit om de actuele inzichten en interventiemogelijkheden toe te lichten tijdens het Nij Barrahûs ‘Herfst’ Symposium.

Download de folder voor meer informatie (PDF)

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Nij Geertgen, klik hier.

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag of verzoek om informatie in het contactformulier of bel ons tussen 13.00-15.00 uur op telefoonnummer 0561 - 610 030

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig via ons aanmeldformulier. U wordt dan door ons teruggebeld voor het maken van een afspraak.

Aanmelden »